Buitenverwachting | Een multifunctionele biologische boerderij in het groene hart.

Oogstfeest zaterdag 13 december 2014

Op zaterdag 13 december geven wij een oogstfeest. Dit feest vormt het einde van het (zelf) oogsten uit de moestuin en een afsluiting van het jaar. Nu is dit niet alleen een gezellig en smakelijk samenzijn van allerlei bij de boerderij betrokken personen, onze coproducenten, er is ook ruimte voor hen die kennis met ons willen maken. Daarnaast organiseren wij op dit oogstfeest een uitgebreider programma(zie hieronder) dat nog meer ruimte geeft om met elkaar van gedachten te wisselen over een vorm van landbouw waar het CSA concept centraal staat. Landbouw waarbij de verbinding wordt gemaakt tussen de boer en de burger. Zo wordt in Vlaanderen (zie http://www.csa-netwerk.be/) maar tegelijk ook in Nederland gewerkt aan door de gemeenschap gesteunde landbouw. Voor meer info zie www.boerderijbuitenverwachting.nl en binnenkort bij www.crowdfarming.nl aanmelden via info@boerderijbuitenverwachting.nl. Aan deelname zijn geen kosten verbonden.

 

Ontvangst13.30 met koffie/thee taart

14.00 begin

Tot 15.00 presentatie: van boer tot crowdfarmer door Corneel van Rijn

15.00-16.00 workshop crowdfarming

16.00-16.30 pauze

16.30 begin 2e gedeelte van  het programma ontvangts met koffie/thee taart.

17.00 mogelijkheid voor rondleiding of een brainstorm met betrekking tot pergola/CSA crowdfarming

18.00-18.30 eten

19.30 borrel

20.30 einde

MvG en hopelijk tot de 13e,

No comments yet.

Leave a Reply

<<

>>