Buitenverwachting | Een multifunctionele biologische boerderij in het groene hart.

Opendag 2016

Aanstaand weekend, 18-19 juni, is het weer zover, dan houdt boerderij Buitenverwachting van 10.00 tot 16.00 opendag. Deze opendag wordt georganiseerd in het kader van lekker naar de boer. Boerderij Buitenverwachting is een multigenerationele, kleinschalige, multifunctionele biologische boerderij in Hoogmade. Het hart van het familie bedrijf wordt gevormd door 40 melkkoeien. De kalfjes mogen op ons bedrijf bij de koe lopen. We hebben niet alleen koeien en kalfjes, maar ook schapen, geiten, kippen, varkens, eenden en bijen. Daarnaast beheren we natuur en zorgen voor de weidevogels. Onze open dag is net als ons bedrijf veelzijdig, er is dus van alles te doen, te zien en te horen. Zo zijn er onder andere jonge lammetjes, een speelweide, kunnen er slootbeestjes worden gevangen, kan je mee op koesafari, zijn er rondleidingen over het eetbare erf en door de experimentele moestuin en is er een waterspeeltuintje. Bovendien kan er genoten worden van verrassende catering op basis van eigen producten. Deze eigen producten worden ook verkocht. Als klap op de vuurpijl is er zondagmiddag ook live muziek van t Valies.

No comments yet.

Leave a Reply

<<

>>