Buitenverwachting | Een multifunctionele biologische boerderij in het groene hart.

Workshop Natuurlijk Kaasmaken

download-1

Guerrilla kaasmaker David Asher geeft 2-daagse workshop kaas maken op ‘natuurlijke wijze’ in Hoogmade.

De Canadese biologische boer, ambachtelijke kaasmaker en auteur van het boek ‘The Art of Natural Cheesemaking’ geeft dinsdag 18 en woensdag 19 oktober 2016 een tweedaagse workshop voor de kleinschalige kaasmaker en doe-het-zelf  keukenprins[es].

De workshop van Kefir naar Camembert

Deelnemers aan de workshop leren rauwe melk in kaas te veranderen met alleen natuurlijk stremsel en de van nature in rauwe melk voorkomende bacteriën. Asher breekt op alle fronten met de gangbare manier van kaasmaken en geeft workshops aan gezelschappen over de hele wereld. Hij verkent hierin juist de traditionele, niet-industriële manieren van kaasmaken.

De tweedaagse workshop vindt plaats op  Boerderij Buitenverwachting aan de Vlietkade 2, 2355CR Hoogmade. De kosten bedragen 170,- euro voor een tweedaagse workshop [van 10.00-17.00, inclusief boerenlunch, koffie/ thee en taart] en 95,- euro bij deelname aan één dag. Je bent pas van deelname verzekerd na overschrijving van het volledige bedrag op rekening nummer:

NL21 RABO 0301126089 t.n.v. V.O.F. Buitenverwachting.

Vermeld daarbij je naam en workshop dag[en]. De workshop gaat door bij minimaal 10 deelnemers, het maximale aantal is 15. .

Zie voor meer info  Black Sheep School of cheesemaking

No comments yet.

Leave a Reply

<<

>>