Buitenverwachting | Een multifunctionele biologische boerderij in het groene hart.

Buurderij

buurderij-848x500

 

 

 

 

 

 

 

Al eerder heb ik bericht dat we bezig zijn met een nieuw afzetkanaal, genaamd Buurderij. Bij deze breng ik het heugelijke nieuws dat deze Buurderij eindelijk van start gaat. De eerste afhaaldag is op woensdag  14 juni van 16.00-18.00, de locatie is lunchroom Hof van Sijthoff, Doezastraat 1b Leiden. De woensdag tussen 16.00-18.00 zal ook het vaste afhaalmoment zijn en Hof van Sijthoff de vaste locatie. Het Buurderij concept werkt als volgt, via internet bestel je producten van lokale producenten. Aan deze Buurderij doen onder andere groentetelers, zuivelboerderijen, een brouwer, een jammaker en een lakenvelder boerderij mee. Deze producenten nemen op een vast tijdstip in de week, deze producten naar een vaste locatie. Hier kunnen de bestelde producten afgehaald worden. Ze zijn dan al betaald. De producenten zijn hier ook beschikbaar voor een praatje of het geven van extra informatie.

Voor meer info zie Buurderij

Voor meer info over de locatie zie Sijthoff

No comments yet.

Leave a Reply

<<

>>